Термометър за печене на месо
Арт.№: 511568
Принтирай
1 от 1
ППЦ:
лв.
лв.
12.70
лв.
Валидност на промоцията
до
В наличност
Доставка и плащане
Бърза поръчка
без регистрация!
Резервирай
и вземи от Добави в любими
Твоите любими продукти Сравни
Характеристики Информация
Термометър за печене на месо, изработен от неръждаема стомана.
- Начин на употреба: поставете термометъра в центъра на плътната част на месото. Печеното месо ще бъде готово, когато стрелката достигне до препоръчителната температура на скалата. След употреба просто избършете термометъра с влажна кърпа
- Аналогов дисплей, с обозначения за подходящата температура за изпичане на различните видове меса.
- Температурен обхват: от 0 °C до +120 °C
- Размер: Ф51х120 мм.
- Тегло: 28 гр.
- НЕ съдържа живак!
Отзиви към продукт